We zijn weer volop aan de gang!
Alle lessen zijn inmiddels gestart. Het is leuk om onze bestaande cursisten weer te zien en het is ook leuk om weer zoveel nieuwe cursisten te mogen verwelkomen. Er zijn 5 nieuwe Bronsgroepen en er is een extra Goud groep op de dinsdagavond gekomen. Het definitieve lesrooster kunt u hier terugvinden.

Nieuwe cursus Dance for One
Op donderdag 5 oktober start er ook weer een nieuwe cursus Dance for One op donderdagmorgen van 10.45-11.45 uur. De 1e les kunnen jullie vrijblijvend mee komen doen. Vind je het niet leuk, dan zijn er geen kosten aan verbonden. Vind je het wel leuk, dan is het gelijk les 1 van een blokje van 10 lessen en het kost dan 75 euro per persoon. Wij verklappen vast; het is heel leuk!

Vrijdansen
In oktober is er Vrijdansen op zaterdag 14 oktober en op zaterdag 28 oktober. De zaal gaat open om 20.30 uur en entree bedraagt € 2,50 per persoon. Entree wordt vanaf dit seizoen betaald bij binnenkomst. Het Vrijdansen duurt tot 22.30 uur. Mocht het druk zijn, dan gaan we nog een uurtje langer door. De andere data van het Vrijdansen zijn: 11/11, 25/11, 9/12 en 23/12 (Kerstbal).

Herfstvakantie
Vanwege de Herfstvakantie is er geen dansles van zondag 15 oktober t/m zaterdag 21 oktober.

Dansschoenen
Wij hebben een collectie dansschoenen van het merk Diamant. Van elke schoenenmaat zijn er 1 of 2 paren binnen. Is je maat en model niet aanwezig, dan wordt deze besteld.

Bar
Wij hebben een gezellige bar en willen jullie nog graag op het volgende wijzen: zoals in elke horecagelegenheid is het niet toegestaan om zelf drankjes mee te nemen.

Tenslotte
In de laatste nieuwsbrieven hebben wij een paar gratis dansschoenen beloofd aan 1 persoon die zou raden hoeveel reclameborden en hoeveel posters er afgelopen weken hingen in Etten-Leur. Er waren 25 reclameborden met ieder 2 posters. Bovendien hingen er aan het van Bergenplein ook nog 2 extra posters dus in totaal waren er 25 reclameborden en 52 posters. Lindy de Bruin kan binnenkort dansen op nieuwe dansschoenen, gefeliciteerd!

“Dansen, leven, lachen” 

Stap in de wervelende wereld van “Goetjaer”

Tot dan(s),

Ruud Goetjaer en dansteam