Graag willen wij deze nieuwsbrief beginnen met jullie een heel gezond, gelukkig en dansend 2019 toewensen!

Nieuwjaarsborrel

Op zaterdagavond 5 januari organiseren wij een nieuwjaars(dans)borrel. De zaal gaat open om 20.30 uur en het is leuk als jullie komen.We proosten en dansen om 21.00 uur het nieuwe jaar in.  Entree is gratis!

Vrijdansen

Ook in 2019 is er natuurlijk weer regelmatig Vrijdansen op zaterdagavond. De zaal gaat open om 20.30 uur en entree bedraagt € 2,50 per persoon. Entree wordt betaald bij binnenkomst. Het Vrijdansen duurt tot 22.30 uur. Mocht het druk zijn, dan gaan we nog een uurtje langer door. Data van het Vrijdansen in 2019 zijn: 12/1, 26/1, 9/2, 23/2, 9/3, 23/3, 6/4, 20/4, 11/5, 25/5

Kennismakingscursus

Paren die zich afgelopen september hebben ingeschreven voor een kennismakingscursus van 12 lesweken, hebben inmiddels hun laatste dansles gehad. Leuk dat bijna alle paren doorgaan met de 2e helft van de cursus.

2e betaling van de cursus

Cursisten die hebben gekozen om het lesgeld te betalen in 2 termijnen, kunnen de 2e helft van het lesgeld betalen op of voor lesweek 15: (vrijdag 18 jan t/m donderdag 24 jan 2019)

Nieuwe voorjaarscursus

In januari 2019 start er onder voorbehoud van voldoende belangstelling weer een nieuwe kennismakingscursus van 12 weken voor 110 euro per persoon. Hebben jullie familie, vrienden of kennissen die ook graag willen leren dansen, geef het door! Informatie is te lezen op www.goetjaer.nl

Dansschoenen

Wij hebben een collectie dansschoenen van het merk Diamant. Van elke schoenenmaat zijn er 1 of 2 paren binnen. Is je maat en model niet aanwezig, dan wordt deze besteld.

Dansvloer

Wanneer je tijdens een voorafgaande les binnenkomt, probeer dan de les niet te verstoren door midden over de dansvloer te lopen. Loop dan aan de kant om de dansvloer heen.