Vrijdansen

Deze maand is er vrijdansen op zaterdag 11 mei, op zaterdag 18 mei en op zaterdag 25 mei. De zaal gaat open om 20.30 uur en entree bedraagt € 2,50 per persoon. Entree wordt betaald bij binnenkomst. Het Vrijdansen duurt tot 22.30 uur. Mocht het druk zijn, dan gaan we nog een uurtje langer door en geven wij een korte workshop Swing, Salsa of Weense Wals.

Einde cursus komt in zicht

De lessen gaan nog door t/m woensdag 29 mei. Donderdag 30 mei, Hemelvaartsdag, is de dansschool gesloten. Dan is er afdansen op vrijdag 31 mei, zaterdag 1 juni en op zaterdag 8 juni. Als er 1 avond te rustig is, dan wordt deze misschien verplaatst naar zaterdag 22 juni. Diverse cursisten hebben aangegeven dat zij vanwege vakantie de 1e week van juni niet kunnen afdansen. Wij houden jullie op de hoogte.

De danstest is elk jaar weer een heel leuke gebeurtenis. Logisch, want welk examen mag je met z’n tweeën doen, met gezellige muziek en een hele fanclub erbij? Het is het leukste examen van Nederland. Je danst, net als tijdens de les, met een aantal paren alle dansen door. Aan het einde van de avond ontvang je dan een officieel diploma. De danstest is overigens niet verplicht, ook niet als je door wilt gaan naar een vervolgcursus! De zaal gaat open om 19.00 uur en we starten om 20.00 uur. Introducees zijn natuurlijk van harte welkom!

Doorschrijven voor een nieuw seizoen dansplezier

De komende weken gaan we informeren of jullie er komend seizoen weer bij zijn. De voorinschrijving is belangrijk omdat wij dan inzicht krijgen in welke groepen misschien te druk of te rustig worden. Als een groep te druk wordt, dan stopt de inschrijving voor die dag en tijd. Dreigt een groep te rustig te worden dan gaat die groep misschien niet door. Wij hopen natuurlijk dat jullie nog heel lang bij ons blijven dansen!

Zomercursussen

Van juni t/m medio september zonder dansles, is natuurlijk veel te lang!Vandaar ons zgn. zomerseizoen. De zomercursussen zijn cursussen van 6 lesweken en gaan door t/m 15 juli. Binnenkort ontvangen jullie hierover alle informatie.