Vrijdansen

Zaterdag 16 november 2019 is er weer een gezellige vrije dansavond. De zaal gaat open om 20.30 uur en entree bedraagt € 2,50 per persoon. Dit wordt een bijzondere vrije dansavond want wij verzorgen op deze avond een kleine en leuke dansworkshop.
De andere data van het Vrijdansen zijn: 30/11, 14/12 en 20/12 + 21/12 (Kerstbalavonden).

Beginners Vrijdansen

Op zaterdag 23 november organiseren wij een speciale vrije dansavond voor onze beginners-cursisten. Op deze avond kunnen onze 1e jaars cursisten een keertje kennis maken met een vrije dansavond. De zaal gaat open om 20.30 uur en entree bedraagt € 2,50 per persoon.

Kerstbal

Wij proberen elk jaar van het Kerstbal een hoogtepunt te maken van een danscursus. Het Kerstbal is op vrijdag 20 december en op zaterdag 21 december. De zaal gaat open om 20.00 uur en we openen om 21.00 uur. Het duurt tot 01.00 uur. Op de vrijdagavond is de dresscode informeel. Op de zaterdagavond wordt het een galabal (dames in het lang/cocktail en heren in kostuum) met een waanzinnig optreden van een Gospelkoor uit Amsterdam. Kaarten worden verkocht in de voorverkoop en kosten voor de vrijdagavond 20 euro per persoon en voor de zaterdag 30 euro per persoon.
Een combinatiekaart voor beide avonden kost 40 euro per persoon.

Dansschoenen

Wij hebben een collectie dansschoenen van het merk Diamant. Van elke schoenenmaat zijn er 1 of 2 paren binnen. Is je maat en model niet aanwezig, dan wordt deze besteld.

Voorjaarscursus

In januari 2020 starten er weer 2 nieuwe kennismakingscursussen voor beginners. Hebben jullie familie, vrienden of kennissen die ook graag willen dansen, laat ze dan contact opnemen met de dansschool.

Diversen

Wanneer je tijdens een voorafgaande les binnenkomt, probeer dan de les niet te verstoren door midden over de dansvloer te lopen. Loop dan aan de kant om de dansvloer heen.

Het is niet toegestaan om zelf drinken mee te nemen. Jullie kunnen aan onze gezellige bar fris, bier en wijn bestellen.