Vrijdansen

In februari 2020 is er Vrijdansen op zaterdag 8 februari. De zaal gaat open om 20.30 uur en entree bedraagt € 2,50 per persoon. Entree wordt betaald bij binnenkomst. Het Vrijdansen duurt tot 22.30 uur. Mocht het druk zijn, dan gaan we nog een uurtje langer door.
Meer Vrijdansen in 2020: 7/3, 21/3, 4/4, 18/4, 2/5, 16/5 en 30/5.

Nieuwe voorjaarscursus

In januari zijn er 2 nieuwe beginnersgroepen gestart. Leuk dat er weer zoveel cursisten zijn bijgekomen. Wij gaan ons best doen om ook deze nieuwe leerlingen heel goed te leren dansen en dat ze het heel leuk gaan vinden. Hebben jullie familie, vrienden of kennissen die ook graag willen leren dansen, geef het door! Meer informatie… (https://goetjaer.nl)

Carnavalsvakantie

Vanwege het Carnavalsgeweld is er geen dansles vanaf vrijdag 21 februari t/m donderdag 27 februari 2019.

Dansschoenen

Wij hebben een collectie dansschoenen van het merk Diamant. Van elke schoenenmaat zijn er 1 of 2 paren binnen. Is je maat en model niet aanwezig, dan wordt deze besteld.

Dansvloer

Wanneer je tijdens een voorafgaande les binnenkomt, probeer dan de les niet te verstoren door midden over de dansvloer te lopen. Loop dan aan de kant om de dansvloer heen.