Vrijdansen

In maart 2020 is er Vrijdansen op zaterdag 7 maart en op zaterdag 21 maart. De zaal gaat open om 20.30 uur en entree bedraagt € 2,50 per persoon. Entree wordt betaald bij binnenkomst. Het Vrijdansen duurt tot 22.30 uur. Mocht het druk zijn, dan gaan we nog een uurtje langer door.
Meer Vrijdansen in 2020: 4/4, 18/4, 2/5, 16/5 en 30/5

Beginners vrijdansen

Op zaterdag 28 maart organiseren wij een speciale vrije dansavond voor onze beginners-cursisten. Op deze avond kunnen onze 1e jaars cursisten kennis maken met een vrije dansavond. De zaal gaat open om 20.30 uur en entree bedraagt € 2,50 per persoon. Introducees zijn van harte welkom!

Workshops Houding en Techniek

Wij starten binnenkort met diverse workshops voor paren die nog beter willen leren dansen. Dan werken we uitsluitend op Houding en Techniek. Jullie kunnen inschrijven voor 1 of meerdere keren. Een workshop kost € 10,- per persoon en gaat door onder voorbehoud van voldoende belangstelling. Opgeven is noodzakelijk. De workshops zijn op maandagavond van 21.45-22.45 uur.

  • Maandag 9 maart: Engelse Wals en ChaCha
  • Maandag 16 maart: QuickStep en Rumba
  • Maandag 23 maart: Tango en Jive
  • Maandag 30 maart: Slow Foxtrot en Samba

Save the date 9 mei voor een beestachtig leuke dag!

Wij willen jullie nu al informeren over een “Special” in mei 2020. Jullie krijgen daar volgende maand meer informatie over.
Op zaterdag 9 mei organiseren wij een dansavond met een “ludieke veiling” t.b.v. Stichting de Ezelshoeve te Baarle Nassau. Stichting de Ezelshoeve is een opvang voor verwaarloosde, mishandelde, zieke, oude en toekomstloze ezels uit Nederland en België. De Stichting biedt deze ezels een veilige en liefdevolle toekomst en streeft er zo veel mogelijk naar om voor deze dieren een nieuw thuis te vinden. Daarnaast geeft de Stichting informatie aan (toekomstige) ezeleigenaren over de aanschaf en verzorging van ezels.

Heeft u thuis iets unieks staan, wat geveild mag worden en waar (of een deel van) de opbrengst naar Stichting de Ezelshoeve mag gaan, dan horen wij graag van u.

Voorafgaand aan de veiling bezoeken wij Stichting de Ezelshoeve in Baarle Nassau. Speciaal voor cursisten van de dansschool hebben zij een open huis op zaterdag 9 mei van 13.00-15.00 uur. Entree bedraagt 5 euro per persoon. (Kinderen onder de 10 jaar kosten 2,50 euro per persoon.) Entree gaat volledig naar de Ezelshoeve. Dit wordt een hele leuke en interessante middag. Bezoekers lopen gewoon tussen de ezels door en kunnen ze zelfs knuffelen en borstelen!

Wij willen van te voren weten wie er komt. Opgeven kan bij team Goetjaer.

Dansschoenen

Wij hebben een collectie dansschoenen van het merk Diamant. Van elke schoenenmaat zijn er 1 of 2 paren binnen. Is je maat en model niet aanwezig, dan wordt deze besteld.

Dansvloer

Wanneer je tijdens een voorafgaande les binnenkomt, probeer dan de les niet te verstoren door midden over de dansvloer te lopen. Loop dan aan de kant om de dansvloer heen.