De Herfstvakantie is voorbij en we gaan nu door t/m donderdag 22 december.

Vrijdansen

Er wordt elke zaterdag van 20.15-22.30 uur muziek gedraaid. Ruud loopt op de vloer om evt. wat te helpen. De kosten voor het Vrijdansen bedragen € 10,- per persoon. Aanmelden hiervoor is noodzakelijk. Bij te weinig belangstelling gaat het niet door.

Kerstbal

Op vrijdag 23- en zaterdag 24 december organiseren wij een Kerstbal. Wij willen van deze balavonden een onvergetelijke avond maken. Iedereen ziet er feestelijk uit, lekkere hapjes gedurende de hele avond en leuke activiteiten. Op vrijdag zijn de kledingvoorschriften feestelijk en op zaterdag wordt het een galabal (gala betekent heren in kostuum en stropdas en dames in het lang of cocktail). We hebben op beide avonden slechts beperkt plaats. Plaatsen kosten € 25,- per persoon. Om 20.00 uur gaat de zaal open, aanvang is om 21.00 uur en het duurt tot 01.00 uur. Reserveren kan vanaf heden.

Dansschoenen

Wij hebben een collectie dansschoenen van het merk Diamant. Van elke schoenenmaat zijn er 1 of 2 paren binnen. Is je maat en model niet aanwezig, dan wordt deze besteld.

Bar

Wij willen jullie er graag op wijzen dat meenemen van eigen drank niet is toegestaan.

“Dansen, leven, lachen”

Stap in de wervelende wereld van “Goetjaer”

Tot dan(s),

Ruud Goetjaer & team