Nieuwsbrief dec. 2022

 

Kennismakingscursus

Paren die zich in september hebben ingeschreven voor een kennismakingscursus van 12 lesweken tot aan de Kerst, gaan al naar het einde van de cursus. Natuurlijk hopen wij dat zij het erg naar hun zin hebben en dat zij doorgaan met het vervolg van de Bronscursus. Dat zijn dan nog 16 lesweken voor 170 euro per persoon. Wij komen tijdens de les even langs en horen het dan graag.

 

Vrijdansen

Er wordt elke zaterdag van 20.15-22.30 uur muziek gedraaid. Ruud loopt op de vloer om evt. wat te helpen. De kosten voor het Vrijdansen bedragen € 10,- per persoon. Aanmelden hiervoor is noodzakelijk. Bij te weinig belangstelling gaat het niet door.

 

Kerstbal

Elk jaar proberen wij van een kerstbal een hoogtepunt te maken van een danscursus. Fijn dat we dit, na 2 coronajaren, weer mogen organiseren. Er is een kerstbal op zaterdag 17 december en op vrijdag 23 december. Kledingadvies is feestelijk. Op zaterdag 24 december organiseren wij het galabal met een dresscode: dames in het lang en heren in kostuum met strik of stropdas. Op alle avonden gaat de zaal open om 20,00 uur, aanvang is 21.00 uur en einde is om 01.00 uur. Introducees zijn welkom!

 

Kerstvakantie!

Vanwege de kerstvankantie zijn er geen danslessen van vrijdag 23 december t/m donderdag 5 januari 2023.

 

Dansschoenen

Wij hebben een collectie dansschoenen van het merk Diamant. Van elke schoenenmaat zijn er 1 of 2 paren binnen. Is je maat en model niet aanwezig, dan wordt deze besteld.

 

Bar

Wij willen jullie er graag op wijzen dat meenemen van eigen drank niet is toegestaan.

 

“Dansen, leven, lachen” 

Stap in de wervelende wereld van “Goetjaer”

Tot dan(s),

Ruud Goetjaer & team

 

  • Danscentrum Goetjaer-van Bergenplein 17- 4871 CD Etten-Leur

    Telefoon: 06-54775280. Emailadres: ruud@goetjaer.nl