Het is februari, de maand dat het Carnavalsfeest weer gevierd kan worden. Let op, want wij gaan tijdens de Carnaval gewoon door met dansles omdat wij in maart een weekje gaan sluiten.

Vakantie

Wij zijn gesloten van zaterdag 4 maart t/m vrijdag 10 maart.

Nieuwe beginnerscursus

Op zaterdag 28 januari is er om 19.05 uur een nieuwe beginnersgroep gestart. Wij gaan ons best doen om ook aan deze nieuwe paren het dansvirus over te brengen en wij hopen dat zij zich heel snel thuis voelen in de dansschool.

Vrijdansen

Er wordt elke zaterdag van 20.15-22.30 uur muziek gedraaid. Ruud loopt op de vloer om jullie, indien gewenst, te coachen. Aanmelden hiervoor is noodzakelijk. Bij te weinig belangstelling gaat het niet door.

De kosten voor het Vrijdansen bedragen € 10,- per persoon.

Workshops

Voor iedereen die het leuk vindt om wat dieper in te gaan op het dansen, worden er in februari 3 workshops ” Latin Leg & hip action” georganiseerd waarvoor je kunt aanmelden. Aanmelden kan tijdens de les, via mail of via app.

Data: Zaterdag 11-, 18- en 25 februari

Tijd: 18.00-19.00 uur

Kosten: 1 losse workshop € 10,- p.p. Voor 3 workshops zijn de kosten € 25,- p.p.

De workshops gaan enkel door o.v.v. voldoende aanmelding. Als het te druk wordt, bieden wij 2 workshops achter elkaar.: 16.55-17.55 en 18.00-19.00 uur.

“Shakespeare danst……… That is the question”

Op zaterdag 11 februari is er o.v.v. voldoende aanmelding een unieke lecture. Zijn er raakvlakken tussen toneelschrijver, dichter en acteur William Shakespeare en het dansen? Deze lecture wordt verzorgd door Erik Goetjaer, theatermaker en docent drama aan de Universiteit van Enschede, zoon van Ruud en voormalig Nederlands kampioen Stijldansen.

Tijd: 11.00-13.00 uur

Kosten: inclusief broodje “Cheesepeare” en kopje soep € 17,50 per persoon.

Foto en film

Vanwege de huidige privacyregels is het niet toegestaan om zonder toestemming foto’s en video’s te maken in de dansschool. Wil je dus foto’s en/of een filmpje maken, doe dat dan in overleg met ons.

Dansschoenen

Wij hebben een collectie dansschoenen van het merk Diamant. Van elke schoenenmaat zijn er 1 of 2 paren binnen. Is je maat en model niet aanwezig, dan bestellen wij deze graag voor je.

Bar

Het meenemen van eigen drank is niet toegestaan. Wij schenken graag iets voor jullie in.

“Dansen, leven, lachen”

Stap in de wervelende wereld van “Goetjaer”

Tot dan(s),

Ruud Goetjaer & team

Danscentrum Goetjaer-van Bergenplein 17- 4871 CD Etten-Leur
Telefoon: 06-54775280. Emailadres: ruud@goetjaer.nl