Nieuwsbrief jan.2023

 

De feestdagen zijn achter de rug, de vakantie is voorbij en we zijn weer lekker aan het dansen. Ook in 2023 gaat er weer veel gebeuren: Vrijdansen, nieuwe cursussen, workshops etc.

 

Vrijdansen

Er wordt elke zaterdag van 20.15-22.30 uur muziek gedraaid. Ruud loopt op de vloer om evt. wat te helpen. De kosten voor het Vrijdansen bedragen € 10,- per persoon. Aanmelden hiervoor is noodzakelijk. Bij te weinig belangstelling gaat het niet door.

 

Nieuwe beginnerscursussen

Eind januari starten wij, onder voorbehoud van voldoende aanmelding, 1 of meerdere nieuwe beginnerscursussen. Deze staan gepland op vrijdag, zaterdag en woensdag. Op vrijdag en zaterdag staat er al een andere cursus. Vooralsnog gaan we niets wijzigen in het huidige lesrooster.

Hebben jullie familie of vrienden die graag willen leren dansen, geef het door!

 

Workshops

Voor iedereen die het leuk vindt om wat dieper in te gaan op sommige onderdelen van het dansen, worden er binnenkort diverse workshops georganiseerd waarvoor je kunt aanmelden. Kosten voor 1 losse workshop bedragen € 10,- per persoon. Kosten voor 3 workshops bedragen € 25,- per persoon. Aanmelden kan tijdens de les, via mail of via app.

Zaterdag 14, 21 en 28 januari 18.00-19.00 uur      Ballroom o.a. Rise and Fall

De workshops gaan enkel door o.v.v. voldoende aanmelding.

 

Foto en film

Vanwege de huidige privacyregels is het niet toegestaan om zonder toestemming foto’s en video’s te maken in de dansschool. Wil je dus foto’s en/of een filmpje maken, doe dat dan in overleg met ons.

 

Dansschoenen

Wij hebben een collectie dansschoenen van het merk Diamant. Van elke schoenenmaat zijn er 1 of 2 paren binnen. Is je maat en model niet aanwezig, dan wordt deze besteld.

 

Bar

Wij willen jullie er graag op wijzen dat meenemen van eigen drank niet is toegestaan.

 

“Dansen, leven, lachen” 

Stap in de wervelende wereld van “Goetjaer”

Tot dan(s),

Ruud Goetjaer & team