April 2023

 

We gaan richting het einde van het seizoen. Alle cursussen lopen nog door t/m 4 mei. Daarna zijn er nog enkele inhaallessen en komen er voor diegenen die het leuk vinden ook nog de danstesten. En zelfs dan is het nog niet afgelopen want direct daarna starten onze zomercursussen zoals een korte cursus Swing, Salsa, Houding & Techniek, Weense Wals, Rock&Roll etc……… maar zover is het echter nog niet!

 

Feestdagen april

Op zondag 9 april en op maandag 10 april is er vanwege Pasen geen dansles. Ook op Koningsdag 27 april is de dansschool gesloten.  Deze lessen worden ingehaald op 7 mei, 8 mei en 11 mei a.s.

 

Workshop

Voor iedereen die het leuk vindt om wat dieper in te gaan op het dansen, worden er in april div. workshops georganiseerd waarvoor je kunt aanmelden. Aanmelden kan tijdens de les, via mail of via app.

Data:

Zaterdag 8 april:  “Posture & Timing” in Tango.

Zaterdag 15 april:  “Body tension” in Latin

Tijd: 16.55-17.55 uur

Kosten: € 10,- p.p.

De workshop gaat enkel door o.v.v. voldoende aanmelding.

 

Vrijdansen

Er wordt elke zaterdag van 20.15-22.30 uur muziek gedraaid. Ruud loopt op de vloer om jullie, indien gewenst, te coachen. Aanmelden hiervoor is noodzakelijk. Bij te weinig belangstelling gaat het niet door. De kosten voor het Vrijdansen bedragen € 10,- per persoon.

 

Danstesten

Voor iedereen die dat leuk vindt, organiseren wij aan het einde van de cursus de dansttest.

De danstest is een heel leuke gebeurtenis. Logisch, want welk examen mag je met z’n tweeën doen, met gezellige muziek en een hele fanclub erbij? Het is het leukste examen van Nederland.

Je danst, net als tijdens de les, met een aantal paren alle dansen door. Alles wordt voorgeteld en wij coachen jullie door alle dansen heen. Aan het einde van de avond ontvang je dan een officieel diploma. De danstest is overigens niet verplicht, ook niet als je door wilt gaan naar een vervolgcursus! Je doet bij ons alleen wat je leuk vindt.

De danstesten zijn op zaterdagavond 6 mei, op vrijdagavond 12 mei en op zaterdagavond 13 mei a.s. vanaf 19.00 uur. Jullie kunnen kiezen welke avond het beste uitkomt. De kosten voor de danstest bedragen € 20,- per persoon.

 

Doorschrijven voor een nieuw seizoen dansplezier

De komende weken gaan we informeren of jullie er komend seizoen weer bij zijn. De voorinschrijving is belangrijk omdat wij dan inzicht krijgen in welke groepen misschien te druk of te rustig worden. Als een groep te druk wordt, dan stopt de inschrijving voor die dag en tijd. Dreigt een groep te rustig te worden dan gaat die groep misschien niet door. Wij hopen natuurlijk dat jullie nog heel lang bij ons blijven dansen!

 

Zomercursussen

Van juni t/m medio september zonder dansles, is natuurlijk veel te lang!
Vandaar ons zgn. zomerseizoen. De zomercursussen zijn cursussen van 8 lesweken en gaan door t/m medio juli. Binnenkort ontvangen jullie hierover alle informatie.

 

Tot dan(s),

Danscentrum Goetjaer

  • Danscentrum Goetjaer-van Bergenplein 17- 4871 CD Etten-Leur

    Telefoon: 06-54775280. Emailadres: ruud@goetjaer.nl