Nieuwsbrief maart 2023

 

 

Het is alweer maart en we gaan al richting het einde van het seizoen. (Nog 8 lesweken te gaan) Alle cursussen lopen nog door t/m 4 mei. Daarna zijn er nog enkele inhaallessen en komen voor diegene die het leuk vinden nog de danstesten. En zelfs dan is het nog niet afgelopen want direct daarna starten onze zomercursussen zoals een korte cursus Swing, Salsa, Houding & Techniek, Weense Wals, Rock&Roll etc……… maar zover is het echter nog niet!

 

Vakantie

Wij zijn gesloten van zaterdag 4 maart t/m vrijdag 10 maart.

 

Feestdagen april

Op zondag 9 april en op maandag 10 april is er vanwege Pasen geen dansles. Ook op Koningsdag 27 april is de dansschool gesloten.  Deze lessen worden ingehaald op 7 mei, 8 mei en 11 mei a.s.

 

Vrijdansen

Er wordt elke zaterdag van 20.15-22.30 uur muziek gedraaid. Ruud loopt op de vloer om jullie, indien gewenst, te coachen. Aanmelden hiervoor is noodzakelijk. Bij te weinig belangstelling gaat het niet door.

De kosten voor het Vrijdansen bedragen € 10,- per persoon.

 

Workshop

Voor iedereen die het leuk vindt om wat dieper in te gaan op het dansen, worden er in maart div. workshops “Poisture & Movement” georganiseerd waarvoor je kunt aanmelden. Aanmelden kan tijdens de les, via mail of via app.

Data:

Zaterdag 18 maart: “Poisture & Movement” in Ballroom.

Zaterdag 25 maart: “Poisture & Movement” in Latin

Tijd: 16.55-17.55 uur

Kosten: € 10,- p.p.

De workshop gaat enkel door o.v.v. voldoende aanmelding.

 

Spel en muziek Quiz

Op zaterdag 1 april a.s. organiseren wij een spel en muziek quiz. Dit wordt een avond met gegarandeerd plezier vol spelletjes en opdrachten. Je kunt ook opgeven zonder partner en introducees zijn welkom. Opgeven voor 20 maart a.s.

Zaal open 19.30 uur

einde rond 23.30 uur

kosten: € 10,- per persoon

 

Foto en film

Vanwege de huidige privacyregels is het niet toegestaan om zonder toestemming foto’s en video’s te maken in de dansschool. Wil je dus foto’s en/of een filmpje maken, doe dat dan in overleg met ons.

 

Dansschoenen

Wij hebben een collectie dansschoenen van het merk Diamant. Van elke schoenenmaat zijn er 1 of 2 paren binnen. Is je maat en model niet aanwezig, dan bestellen wij deze graag voor je.

 

Bar

Het meenemen van eigen drank is niet toegestaan. Wij schenken graag iets voor jullie in.

 

“Dansen, leven, lachen” 

Stap in de wervelende wereld van “Goetjaer”

Tot dan(s),

Ruud Goetjaer & team

 

  • Danscentrum Goetjaer-van Bergenplein 17- 4871 CD Etten-Leur

    Telefoon: 06-54775280. Emailadres: ruud@goetjaer.nl