Nieuwsbrief september 2023

 

Het nieuwe dansseizoen staat weer voor de deur. Onze reclameborden staan langs de weg en op veel media zie je onze advertenties langs komen. Het is overigens fijn als je onze reclame op Facebook en Instagram liket of deelt zodat wij nog meer mensen van het dansen kunnen laten genieten.

 

Nieuw seizoen

Vanaf vrijdag 22 september starten onze nieuwe cursussen. Wij hebben er heel veel zin in en verheugen ons om jullie te zien.

Mocht je als cursist het dansvirus willen doorgeven aan je familie, vrienden of kennissen, breng hen dan op de hoogte van het nieuwe seizoen. Alle informatie over het nieuwe seizoen, lesdagen, lestijden, kosten etc. is te vinden op https://goetjaer.nl/2023/08/informatie-beginners-2023/

 

Opfrislessen

We zijn inmiddels gestart met onze opfrislessen. Deelnemers van deze lessen zijn cursisten die voordat het seizoen start, even de lesstof van afgelopen jaar willen doornemen. Wij zien ook veel paren terug komen die afgelopen jaren bij ons hebben gedanst en eventjes zijn gestopt. Verder zien wij ook paren van collega’s die nu hier bij ons verder willen en de opfrislessen gebruiken om onze lesstof eigen te maken.

Aanmelden voor de opfrislessen is nodig, want deze lessen gaan enkel door bij voldoende aanmelding. Aanmelden kan telefonisch, via mail of WhatsApp. Het lesrooster van de opfrislessen is te vinden op  https://goetjaer.nl/2023/06/opfrislessen-2023/

 

Dance for one

Heb je geen danspartner of wil je gewoon lekker meer bewegen? Op dinsdag 26 september start er een nieuwe cursus Dance for one van 18.00-19.00 uur. Als je een keertje wilt proberen hoe deze lessen gaan, ben je van harte welkom om vrijblijvend een les mee te komen doen. Vind je het niet leuk, dan zijn er geen kosten aan deze les verbonden. Vind je het wel leuk, dan is het de 1e les van een blokje van 10 lesweken. Laat ons weten als je mee wilt doen. https://goetjaer.nl/cursussen/dance-for-one/

 

Vrijdansen

Er wordt elke zaterdag van 20.15-22.30 uur muziek gedraaid. Ruud loopt op de vloer om evt. wat te helpen. De kosten voor het Vrijdansen bedragen € 10,- per persoon. Aanmelden hiervoor is noodzakelijk. Bij te weinig belangstelling gaat het niet door.

 

Dansschoenen

Wij hebben een collectie dansschoenen van het merk Diamant. Van elke schoenenmaat zijn er 1 of 2 paren binnen. Is je maat en model niet aanwezig, dan wordt deze besteld.

 

Bar

Wij willen jullie er graag op wijzen dat meenemen van eigen drank niet is toegestaan.

 

 

Tot dan(s),

Danscentrum Goetjaer

  • Danscentrum Goetjaer-van Bergenplein 17- 4871 CD Etten-Leur

    Telefoon: 06-54775280. Emailadres: ruud@goetjaer.nl