Nieuwsbrief oktober 2023

Spreuk van de maand: “dansles, een feestje voor mijzelf”

 

Het nieuwe dansseizoen is weer begonnen. Fijn dat jullie de weg (weer) naar ons wisten te vinden. Zoals de spreuk van de maand het al verwoord, dansen is heel erg leuk. Wij hopen dat wij ook dit jaar weer ons dansenthousiasme op jullie kunnen overbrengen.

Mocht je het dansvirus willen doorgeven aan je familie, vrienden of kennissen, breng hen dan op de hoogte van het nieuwe seizoen. Alle informatie over het nieuwe seizoen, lesdagen, lestijden, kosten etc. is te vinden op https://goetjaer.nl/2023/08/informatie-beginners-2023/

 

Een les gemist

Als jullie een keertje niet naar de les kunnen, dan kan de gemiste les worden ingehaald op een parallelgroep. Of als jullie de les lastig vinden, dan kunnen jullie meerdere keren dezelfde les volgen. Daar rekenen wij geen kosten voor.

 

Vrijdansen

Er wordt elke zaterdag van 20.15-22.30 uur muziek gedraaid. Ruud loopt op de vloer om evt. wat te helpen. De kosten voor het Vrijdansen bedragen € 10,- per persoon. Aanmelden hiervoor is noodzakelijk. Bij te weinig belangstelling gaat het niet door.

 

Schoolvakanties

Normaal gesproken volgen wij met onze danscursussen alle schoolvakanties. Dat geldt alleen niet voor de herfstvakantie. Het seizoen is pas gestart en we hebben nog helemaal geen zin om binnenkort al vakantie te vieren. De najaarsvakantie van de dansschool is van vrijdag 3 november t/m donderdag 9 november. Alle data van lessen en vakanties zijn overigens te zien op de site https://goetjaer.nl/lesrooster/

 

Dansschoenen

Wij hebben een collectie dansschoenen van het merk Diamant. Van elke schoenenmaat zijn er 1 of 2 paren binnen. Is je maat en model niet aanwezig, dan wordt deze besteld.

 

Bar

Wij willen jullie er graag op wijzen dat meenemen van eigen drank niet is toegestaan.

 

Tot dan(s),

Danscentrum Goetjaer

  • Danscentrum Goetjaer-van Bergenplein 17- 4871 CD Etten-Leur

    Telefoon: 06-54775280. Emailadres: ruud@goetjaer.nl