Nieuwsbrief nov. 2023

Spreuk van de maand: “to watch us dance, is to hear our hearts speak”

 

Najaarsvakantie

De najaarsvakantie van de dansschool is van vrijdag 3 november t/m donderdag 9 november. Alle data van lessen en vakanties zijn overigens te zien op de site https://goetjaer.nl/lesrooster/

 

Vrijdansen

Er wordt elke zaterdag van 20.15-22.30 uur muziek gedraaid. Ruud loopt op de vloer om evt. wat te helpen. De kosten voor het Vrijdansen bedragen € 10,- per persoon. Aanmelden hiervoor is noodzakelijk. Bij te weinig belangstelling gaat het niet door.

Op zaterdag 18 november is er een speciale dansavond voor onze afdeling Dance for one en op zaterdag 25 november komt er een dansavond voor onze beginners volwassenen. Introducees zijn welkom!

 

Kerstbal

Op vrijdag 22- en op zaterdag 23 december organiseren wij een Kerstbal. Wij willen van deze balavonden een onvergetelijke avond maken. Iedereen ziet er feestelijk uit, lekkere hapjes gedurende de hele avond en leuke activiteiten. Op vrijdag zijn de kledingvoorschriften feestelijk en op zaterdag wordt het een galabal (gala betekent heren in kostuum en stropdas en dames in het lang of cocktail). We hebben op beide avonden slechts beperkt plaats. Plaatsen kosten € 25,- per persoon. Om 20.00 uur gaat de zaal open, aanvang is om 21.00 uur en het duurt tot 01.00 uur. Reserveren kan vanaf heden.

 

Dansschoenen

Wij hebben een collectie dansschoenen van het merk Diamant. Van elke schoenenmaat zijn er 1 of 2 paren binnen. Is je maat en model niet aanwezig, dan wordt deze besteld.

 

Bar

Wij willen jullie er graag op wijzen dat meenemen van eigen drank niet is toegestaan.

 

“Dansen, leven, lachen” 

Stap in de wervelende wereld van “Goetjaer”

Tot dan(s),

Ruud Goetjaer & team

 

Danscentrum Goetjaer-van Bergenplein 17- 4871 CD Etten-Leur

Telefoon: 06-54775280. Emailadres: ruud@goetjaer.nl