Kun je nog helemaal niet dansen of ben je een gevorderde danser of wedstrijddanser?

iedereen kan terecht bij Danscentrum Goetjaer in Etten-Leur.

Er wordt 7 dagen per week dansles verzorgd voor elk niveau.

Van beginners tot aan wedstrijddansers zijn er meerdere groepen per week.

Een groot voordeel hiervan is dat er veel inhaalmogelijkheden zijn.

Voor cursisten die werken in de zorg of in ploegendienst zijn deze inhaalmogelijkheden heel prettig, maar ook als je een keertje ziek bent of op vakantie bent geweest.

Als cursisten de les lastig vinden dan kunnen ze, zonder extra kosten, meerdere keren per week komen. Er is altijd wel een parallelgroep waar je kunt komen dansen. 

Stel dat je het gewoon fijn vindt om meer te bewegen, ook dan ben je van harte welkom. Je mag, indien mogelijk, 2 of meerdere keren per week dezelfde dansles volgen zonder extra kosten. Dát is de extra service die Goetjaer aanbiedt!

Zijn er paren die eerder hebben gedanst, dan hoeven ze natuurlijk niet opnieuw te beginnen bij een beginnersgroep. In dit geval kun je even contact opnemen om te bespreken wat de beste instapmogelijkheden zijn.

 

Dansen is leuk. Dansles is leuk, het is de leukste les die er is. Het is fijn om er een gezellig en sportief avondje uit van te maken.

Hoofdzaak is dat je goed leert dansen, daarnaast is het belangrijk dat het gezellig is en je je thuis voelt in deze sfeervolle dansschool op een A-locatie.

De meeste cursisten schrijven in september voor een cursus in.

Toch beginnen we ook eind januari met 1 of meerdere nieuwe beginnersgroepen. Dat is afhankelijk van aanmelding. Jullie kunnen inschrijven voor een Kennismakingscursus van 12 weken. Deze cursus kost € 135,- per persoon.

Mogelijke lesdagen en tijden van de nieuwe voorjaarscursus:

vrijdagavond 18.00-19.00 uur 1e les op vrijdag 19 januari 2024

zaterdagmiddag 16.55-17.55 uur 1e les op zaterdag 20 januari 2024

woensdagavond 21.15-22.15 uur 1e les op woensdag 24 januari 2024

Jullie kunnen de 1e les vrijblijvend mee komen doen om te zien of dat jullie het leuk vinden. Is het niet leuk, dan zijn er geen kosten en verplichtingen aan deze les verbonden. 

Is het wel leuk, dan is het de 1e les van een blok van 12 lesweken. Aanmelden is gewenst! Bij onvoldoende belangstelling gaat de cursus niet door.

 

Heel erg leuk als jullie er bij komen. Aanmelden kan via het inschrijfformulier op

www.goetjaer.nl.

Graag tot dan(s),

Ruud Goetjaer & team