Nieuwsbrief dec. 2023

 

Spreuk van de maand: “Kom, dan vieren we het leven & dansen we tot de zon opkomt”

 

Kennismakingscursus Beginners

Paren die zich in september hebben ingeschreven voor een kennismakingscursus van 12 lesweken tot aan de Kerst, gaan al naar het einde van de cursus. Natuurlijk hopen wij dat zij het erg naar hun zin hebben en dat zij doorgaan met het vervolg van de Bronscursus. Dat zijn dan nog 16 lesweken voor € 185,- per persoon. Wij komen tijdens de les even langs en horen het dan graag.

Vanaf 19 januari 2024 starten er weer, onder voorbehoud van voldoende aanmelding, 3 nieuwe beginnersgroepen: vrijdag 18.00 uur, zaterdag 16.55 uur en op woensdag 21.15 uur. Hebben jullie familie of vrienden die ook willen gaan dansen, geef het dan aan ze door! Leuk cadeautje trouwens voor Sinterklaas of kerst! https://goetjaer.nl/2023/10/nog-voor-de-zomer-leren-dansen/

 

Vrijdansen

Er wordt elke zaterdag van 20.15-22.30 uur muziek gedraaid. Ruud loopt op de vloer om evt. wat te helpen. De kosten voor het Vrijdansen bedragen € 10,- per persoon. Aanmelden hiervoor is noodzakelijk. Bij te weinig belangstelling gaat het niet door.

Omdat wij erg waarderen dat zoveel paren heel lang bij ons dansen, krijgen de paren vanaf de Topklasse tijdens het Vrijdansen en balavonden, het 1e drankje gratis!

 

Kerstbal

Op vrijdag 22- en op zaterdag 23 december organiseren wij een Kerstbal. Wij willen van deze balavonden een onvergetelijke avond maken. Iedereen ziet er feestelijk uit, er zijn lekkere hapjes en wij gaan er weer van genieten.

Op vrijdag zijn de kledingvoorschriften feestelijk en op zaterdag wordt het een galabal (gala betekent heren in kostuum en strikje/stropdas en dames in het lang of cocktail).

Beide avonden zijn inmiddels uitverkocht. Entree dient vooraf te worden betaald. Plaatsen kosten € 25,- per persoon. Om 20.00 uur gaat de zaal open, aanvang is om 21.00 uur en het duurt tot 01.00 uur.

 

Kerstvakantie!

Vanwege de kerstvakantie zijn er geen danslessen van vrijdag 22 december t/m donderdag 4 januari 2024.

 

Dansschoenen

Wij hebben een collectie dansschoenen van het merk Diamant. Van elke schoenenmaat zijn er 1 of 2 paren binnen. Is je maat en model niet aanwezig, dan wordt deze besteld.

 

Bar

Wij willen jullie er graag op wijzen dat meenemen van eigen drank niet is toegestaan.

 

“Dansen, leven, lachen” 

Stap in de wervelende wereld van “Goetjaer”

Tot dan(s),

Ruud Goetjaer & team

 

  • Danscentrum Goetjaer-van Bergenplein 17- 4871 CD Etten-Leur

    Telefoon: 06-54775280. Emailadres: ruud@goetjaer.nl