Nieuwsbrief feb.2024

 

Het is februari, de maand dat het Carnavalsfeest weer gevierd kan worden. Let op, want wij gaan tijdens de Carnaval gewoon door met dansles.

 

Vakantie

Wij zijn gesloten van vrijdag 8 maart t/m donderdag 14 maart.

 

Paasbal met Live-muziek

Op vrijdag 29 maart en op zaterdag 30 maart is er een Paasbal. Op vrijdag is er Live muziek en op zaterdag draaien we zelf muziek. Plaatsen zijn vanaf heden te reserveren en kosten € 25,- per persoon voor vrijdag en € 20,- voor zaterdag. Dit dient bij reserveren te worden betaald. Entree wordt bij afzeggen niet geretourneerd tenzij de kaarten door iemand anders worden overgenomen. Zaal open om 19.15 uur. Aanvang om 20.00 uur. Einde 24.00 uur.

 

Nieuwe beginnerscursus

Er zijn afgelopen week weer 3 nieuwe beginnersgroepen gestart. Wij gaan ons best doen om ook aan deze nieuwe paren het dansvirus over te brengen en wij hopen dat zij zich heel snel thuis voelen in de dansschool.

 

Vrijdansen

Er wordt elke zaterdag van 20.15-22.30 uur muziek gedraaid. Ruud loopt op de vloer om jullie, indien gewenst, te coachen. Aanmelden hiervoor is noodzakelijk. Bij te weinig belangstelling gaat het niet door. De kosten voor het Vrijdansen bedragen € 10,- per persoon.

 

Spel en muziek Quiz

Op zaterdag 9 maart a.s. organiseren wij een spel en muziek quiz. Dit wordt een avond met gegarandeerd plezier vol spelletjes en opdrachten. Je kunt ook opgeven zonder partner en introducees zijn welkom. Opgeven voor 23 februari a.s. Zaal open 19.30 uur. Einde rond 23.30 uur. Kosten: € 10,- per persoon.

 

Dansschoenen

Wij hebben een collectie dansschoenen van het merk Diamant. Van elke schoenenmaat zijn er 1 of 2 paren binnen. Is je maat en model niet aanwezig, dan bestellen wij deze graag voor je.

 

Bar

Het meenemen van eigen drank is niet toegestaan. Wij schenken graag iets voor jullie in.

 

“Dansen, leven, lachen” 

Stap in de wervelende wereld van “Goetjaer”

Tot dan(s),

Ruud Goetjaer & team

 

  • Danscentrum Goetjaer-van Bergenplein 17- 4871 CD Etten-Leur

    Telefoon: 06-54775280. Emailadres: ruud@goetjaer.nl