Spreuk van de maand: “Een nieuw jaar, nieuwe kansen…. Laten we door het leven dansen”

 

Allereerst willen wij jullie natuurlijk een heel gelukkig, gezond en dansend Goet jaer toewensen.

 

De feestdagen zijn achter de rug, de vakantie is bijna voorbij en we gaan weer lekker dansen vanaf vrijdag 5 januari a.s. Ook in 2024 gaat er weer veel gebeuren: Vrijdansen, nieuwe cursussen, korte cursussen, workshops etc.

 

Nieuwjaarsborrel met Vrijdansen

Op zaterdag 6 januari organiseren wij een nieuwjaarsborrel met vrijdansen. Zaal open om 20.15 uur en we gaan door tot 23.00-23.30 uur. Graag vooraf aanmelden. Entree voor deze avond, inclusief glaasje champagne, bedraagt € 10,- per persoon.

 

Vrijdansen

Er wordt elke zaterdag van 20.15-22.30 uur muziek gedraaid. Ruud loopt op de vloer om evt. wat te helpen. De kosten voor het Vrijdansen bedragen € 10,- per persoon. Aanmelden hiervoor is noodzakelijk. Bij te weinig belangstelling gaat het niet door.

 

Nieuwe beginnerscursussen

Vanaf vrijdag 19 januari 2024 starten wij, onder voorbehoud van voldoende aanmelding, 3 nieuwe beginnerscursussen. Deze staan gepland op vrijdag 18.00 uur, zaterdag 16.55 uur en woensdag 21.15 uur. Hebben jullie familie of vrienden die graag willen leren dansen, geef het door!

 

Workshops

Voor iedereen die het leuk vindt om wat dieper in te gaan op sommige onderdelen van het dansen, worden er binnenkort diverse workshops georganiseerd waarvoor je kunt aanmelden. Kosten voor 1 losse workshop bedragen € 12,50 per persoon. Aanmelden kan tijdens de les, via mail of via app.

Zaterdag 13 januari, 20 januari en 27 januari 15.45-16.45 uur      Ballroom Rise and Fall

De workshops gaan enkel door o.v.v. voldoende aanmelding.

 

Foto en film

Vanwege de huidige privacyregels is het niet toegestaan om zonder toestemming foto’s en video’s te maken in de dansschool. Wil je dus foto’s en/of een filmpje maken, doe dat dan in overleg met ons.

 

Dansschoenen

Wij hebben een collectie dansschoenen van het merk Diamant. Van elke schoenenmaat zijn er 1 of 2 paren binnen. Is je maat en model niet aanwezig, dan wordt deze besteld.

 

Bar

Wij willen jullie er graag op wijzen dat meenemen van eigen drank niet is toegestaan. Wij schenken graag iets voor jullie in.

 

“Dansen, leven, lachen” 

Stap in de wervelende wereld van “Goetjaer”

Tot dan(s),

Ruud Goetjaer & team

 

  • Danscentrum Goetjaer-van Bergenplein 17- 4871 CD Etten-Leur

    Telefoon: 06-54775280. Emailadres: ruud@goetjaer.nl