Je kunt inschrijven via onze site of je kunt ons even bellen
op 06-54775280. Na inschrijving ontvang je via e-mail een bevestiging van ons.

Wanneer je zeker weet dat je op een bepaalde club wilt dansen, wacht dan niet te lang met inschrijven. Dit om teleurstellingen te voorkomen. Het is mogelijk dat een club te druk wordt en er niet meer voor deze club kan worden ingeschreven!

Inschrijfformulier

Wat leer je op de cursus?

Bij de cursus Brons maak je kennis met 6 dansen: de Quick Step (Foxtrot), Engelse Wals, Tango, ChaCha, Rumba en de Jive.
Op de cursus Goud komen daar de Slow Foxtrot en de Samba bij. Bij de Topklasse komt tenslotte de PasoDoble erbij

Inhaallessen bij ziekte of bij wisselende diensten? Geen probleem

Wanneer je een les bent verhinderd, dan kun je deze les, indien mogelijk, inhalen op een andere dag. Meestal zijn er een aantal parallelclubs.

Voor cursisten die in hun werk te maken hebben met wisselende diensten, hebben wij de volgende oplossing: wij vinden het geen probleem wanneer je wekelijks wisselt van lesdag

Meerdere cursussen per week

Volg je als danspaar vanaf Topklasse 1 structureel 2 stijldans cursussen, dan krijg je de 2e cursus voor de helft van het cursusgeld. Dit geldt ook voor de Dance for one. Volg je bijv. 2 keer Dance for one, dan kost de 2e cursus halve prijs.


Kleding en schoeisel

Vaak wordt ons gevraagd: “wat moeten we aantrekken?” Wij zijn van mening dat je je op de eerste plaats op je gemak moet voelen. Voor de een betekent dit voor de dame een jurk en voor de heer een colbert en de ander zal graag in vrijetijdskleding komen. Op balavonden echter willen wij graag dat iedereen in gepaste kleding verschijnt.
Wat betreft het schoeisel het volgende; leren zolen zijn glad, dikke rubber zolen zijn stroef. Probeer iets te vinden dat hiertussen in ligt. Wanneer je geïnteresseerd bent in dansschoenen, dan kun je ook hiervoor bij ons terecht.

Moeilijk of gemakkelijk

Als je de lessen moeilijk vindt, dan kun je, zonder extra kosten, meerdere keren per week komen. Vind je dat de lessen te eenvoudig zijn en je eigenlijk meer zou willen leren, dan is het eventueel mogelijk om over te stappen naar een hogere cursus.


Trouwe cursisten

Wij waarderen het enorm dat zoveel cursisten jaren lang bij ons willen en blijven dansen. Zij zijn het uithangbord van de dansschool en een voorbeeld voor heel veel andere cursisten. Hier moeten wij erg zuinig op zijn.

Alle cursisten vanaf de Topklasse afdeling krijgen op elke Vrije dansavond en elk bal het 1e drankje van ons gratis aangeboden.

Wedstrijdtraining en beroepsopleiding

Wij zijn aangesloten bij de NADB en bij de NDO. Onze paren kunnen aan danswedstrijden deelnemen, die georganiseerd worden door of onder auspiciën staan van beide dansbonden.
Je kunt bij ons ook terecht voor privélessen en opleiding voor danslera(a)r(es).


 • Dance 4-1 (voor volwassenen)
  Bekend van radio en tv. “Hart van Nederland” van SBS6 heeft onze school bezocht voor deze, door ons verzonnen en ontwikkelde dansstijl. Hier leer je stijldansen waar je geen danspartner voor nodig hebt.
 • Diversen
  Regelmatig organiseren wij korte cursussen zoals een cursus Houding & Techniek, Opfriscursus, Swing, Rock & Roll, American Smooth, Salsa etc.


 • Je krijgt, indien je hiervoor aanmeldt, maandelijks via e-mail een nieuwsbrief.
 • Je kunt vóór en ná de les gezellig wat blijven drinken.
 • Wanneer je tijdens een voorafgaande les binnenkomt, probeer dan de les niet te verstoren door over de dansvloer te lopen.
 • De variaties in de dansen worden jaarlijks aangepast aan de nieuwste ontwikkelingen op dansgebied.
 • Soms komt het voor dat iemand geen danspartner heeft. In dit geval kan, indien mogelijk, iemand anders van een hogere club komen helpen (assisteren). Assisteren is enkel mogelijk als je ingeschreven staat als cursist. Aan assisteren zijn geen kosten verbonden.
 • Mocht de dansschool door een pandemie zoals Corona voor een bepaalde periode dicht moeten, dan worden de lessen opgeschoven naar een latere periode.