Je kunt inschrijven via onze site of je kunt ons even bellenop 06-54775280. Na inschrijving ontvang je via e-mail een bevestiging van ons.

Wanneer je zeker weet dat je op een bepaalde club wilt dansen, wacht dan niet te lang met inschrijven. Dit om teleurstellingen te voorkomen. Het is mogelijk dat een club te druk wordt en er niet meer voor deze club kan worden ingeschreven!

Inschrijfformulier

Wat leer je op de cursus?

Bij de cursus Brons maak je kennis met 6 dansen: de Quick Step (Foxtrot), Engelse Wals, Tango, ChaCha, Rumba en de Jive.
Op de cursus Goud komen daar de Slow Foxtrot en de Samba bij.

Inhaallessen

Wanneer je een les bent verhinderd, dan kun je deze les, indien mogelijk, inhalen op een andere dag. Meestal zijn er een aantal parallelclubs.

Wisselende diensten? Geen probleem.

Voor cursisten die in hun werk te maken hebben met wisselende diensten, hebben wij de volgende oplossing: wij vinden het geen probleem wanneer je wekelijks wisselt van lesdag.


Kleding en schoeisel

Vaak wordt ons gevraagd: “wat moeten we aantrekken?” Wij zijn van mening dat je je op de eerste plaats op je gemak moet voelen. Voor de een betekent dit voor de dame een jurk en voor de heer een colbert en de ander zal graag in vrijetijdskleding komen. Op balavonden echter willen wij graag dat iedereen in gepaste kleding verschijnt.
Wat betreft het schoeisel het volgende; leren zolen zijn glad, dikke rubber zolen zijn stroef. Probeer iets te vinden dat hiertussen in ligt. Wanneer je geïnteresseerd bent in dansschoenen, dan kun je ook hiervoor bij ons terecht.

Moeilijk of gemakkelijk

Als je de lessen moeilijk vindt, dan kun je, zonder extra kosten, meerdere keren per week komen. Vind je dat de lessen te eenvoudig zijn en je eigenlijk meer zou willen leren, dan is het eventueel mogelijk om over te stappen naar een hogere cursus.


Danstest

De danstest is elk jaar weer een heel leuke gebeurtenis. Logisch, want welk examen mag je met z’n tweeën doen, met gezellige muziek en een hele fanclub erbij?
Het is het leukste examen van Nederland. De danstest is overigens niet verplicht. Je doet het alleen als je het leuk vindt.

Wedstrijdtraining en beroepsopleiding

Wij zijn aangesloten bij de NADB en bij de NDO. Onze paren kunnen aan danswedstrijden deelnemen, die georganiseerd worden door of onder auspiciën staan van beide dansbonden.
Je kunt bij ons ook terecht voor privélessen en opleiding voor danslera(a)r(es).


 • Dance 4-1 (voor volwassenen)
  Bekend van radio en tv. “Hart van Nederland” van SBS6 heeft onze school bezocht voor deze, door ons verzonnen en ontwikkelde dansstijl. Hier leer je stijldansen waar je geen danspartner voor nodig hebt.
 • Diversen
  Regelmatig organiseren wij korte cursussen zoals een cursus Houding & Techniek, Opfriscursus, Swing, Rock & Roll, American Smooth, Salsa etc.

 • Je krijgt, indien je hiervoor aanmeldt, maandelijks via e-mail een nieuwsbrief.
 • Je kunt vóór en ná de les gezellig wat blijven drinken.
 • Wanneer je tijdens een voorafgaande les binnenkomt, probeer dan de les niet te verstoren door over de dansvloer te lopen.
 • De variaties in de dansen worden jaarlijks aangepast aan de nieuwste ontwikkelingen op dansgebied.
 • Mocht de dansschool door een pandemie zoals Corona voor een bepaalde periode dicht moeten, dan worden de lessen opgeschoven naar een latere periode.