Ruud Goetjaer is op 31 december 1959 te Rotterdam geboren.

Hij is tijdens zijn middelbare schooltijd begonnen met dansles. Na twee jaar begon hij met zijn danspartner landelijke wedstrijden te dansen en ze waren binnen twee jaar een Hoofdklasse-paar in zowel Standaard als Latin-dansen. De daaropvolgende jaren behoorden ze bij de Nederlandse topparen bij de amateurs. Vervolgens zijn ze overgestapt naar de professionals waar ze fanatiek hebben deelgenomen aan nationale en internationale danswedstrijden.

Na zijn VWO-opleiding heeft Ruud van 1980 tot 1985 gestudeerd aan de TH (huidige TU) Delft, afdeling Mijnbouwkunde. Naast zijn studie in Delft volgde Ruud ook zijn dansleraaropleiding. In 1985 kon hij een dansschool in Etten-Leur overnemen. In 1987 kwam zoon Erik waardoor hij stopte als actief wedstrijddanser. In 1989 kwam dochter Mandy. Erik en Mandy werden in 2004 Nederlands kampioen bij de junioren.

Begin jaren ’90 volgde Ruud een opleiding voor opleider en examinator van dansleraren en de afgelopen jaren is Ruud een gevraagd nationaal en internationaal jurylid voor diverse grote danswedstrijden.

In maart 2009 is Ruud door het Lifestyle magazine Estilo uitgeroepen tot de best geklede man van Brabant.


Rick Sellier

Rick Sellier is op 16 januari 1966 te Rotterdam geboren.

Na zijn Havo-opleiding te hebben afgerond is hij in 1986 in militaire dienst gegaan. Na zijn militaire dienst is hij werkzaam geraakt bij een grote bank in Nederland. Hier is hij momenteel nog steeds werkzaam als IT-er.

Tijdens zijn middelbare schooltijd is Rick begonnen met dansles bij een dansschool in Zwijndrecht. Na 4 jaar dansles is hij gestart met landelijke wedstrijden. 2 jaar later, toen hij in de 1ste klasse danste, is Rick met wedstrijddansen gestopt. Daarnaast heeft Rick zijn opleiding tot dansleraar gevolgd en heeft vanaf 1989 tot 1995 dansles gegeven bij een dansschool in Papendrecht. In september 1995 is hij bij Ruud Goetjaer komen werken en sindsdien is hij een graag geziene kracht bij Danscentrum Goetjaer.


Edith Klep

Edith is na het behalen van diverse psychologische opleidingen werkzaam als psychologe.

In 1999 is Edith moeder geworden van haar zoon Damian.

Als 13 jarig meisje is zij begonnen met stijldansen bij Danscentrum Goetjaer. Na een aantal jaren is ze gevraagd om te gaan assisteren bij het geven van danslessen. Nu na 33 jaar is ze nog steeds als assistente te vinden op de dansvloer bij Danscentrum Goetjaer.

“Dansen is mijn passie, en ik zou geen leven kunnen voorstellen zonder. De mensen zien genieten op de dansvloer, ongeacht het niveau, is fantastisch om te zien”.

Het overbrengen van haar kennis, doet ze met passie en ze geniet er nog steeds elke keer van.


Annelies van Opstal

Toen Annelies 4 jaar werd mocht ze eindelijk 'echt' gaan dansen. Ballet was en ís haar grootste passie. Ze traint wekelijks en geeft regelmatig uitvoeringen.

Annelies haar interesse in dans ging verder dan alleen ballet en zo is ze bij danscentrum Goetjaer terecht gekomen. Al vrij snel ontwikkelde ze, naast de liefde voor haar dochter Hanna, een nieuwe passie namelijk 'Het Dansen bij Goetjaer'. Of het nu gaat om assisteren bij het Stijldansen, het geven van de Tropical dance lessen, workshops of de swing: ALLES wat met dansen te maken heeft, doet Annelies vol passie en overgave. Ze draagt haar enthousiasme voor het goed leren dansen graag over op alle cursisten. Daarnaast vindt ze het belangrijk dat men plezier heeft en zich thuis voelt op de dansschool.


Linda Kielman

Linda Kielman is geboren op 22 maart 1985 te Etten-Leur.

Linda is in het bezit van haar diploma voor Directie Secretaresse / Management Assistente. Sinds 2007 is ze werkzaam als Account Coördinator Junior bij Promese Logistics BV in Breda.

Na een aantal jaar bij haar zus te hebben mogen afkijken, mocht Linda als 14 jarig meisje dan eindelijk zelf haar grote liefde voor dans gaan uitoefenen: ze mocht ook op dansles! Al snel begon Linda met wedstrijddansen. Samen met Erik Goetjaer heeft ze een aantal jaren landelijke wedstrijden gedanst en diverse prijzen behaald.

Nu assisteert Linda met vol enthousiasme en veel plezier diverse groepen.


Angela Vrins

Angela Vrins is geboren op 31 januari 1971 te Zwijndrecht. Na het behalen van haar Mavo diploma heeft zij een administratieve opleiding gevolgd. Daarna heeft zij de opleiding MBO2 Helpende Zorg en Welzijn afgerond en is zij gestart met de opleiding SPW3. Ondertussen werkt zij fulltime als gastouder. In 2000 is Angela moeder geworden van zoon Dennis en in 2005 van zoon Lars.

Op 14 jarige leeftijd is Angela begonnen met stijldansen bij Danscentrum Goetjaer. 5 jaar later is zij gaan assisteren bij een dansschool in Oudenbosch. Na 5 jaar kwam Angela terug bij Danscentrum Goetjaer om de wereld van wedstrijddansen in te gaan. Een paar jaar later is zij hier gaan assisteren bij het stijldansen. Dit doet zij nog steeds met heel veel plezier.


Inschrijven?

Inschrijfformulier

Vragen?

Contact